Frisørerne er klar med saksen

Joan Thorsen

Tirsdag er det efter mere end tre måneders tvungen corona-nedlukning så endelig blevet de såkaldt liberale erhvervs, herunder eksempelvis frisører og massørers, tur til at genåbne som næste trin i den gradvise genåbning af Danmark.

Generelt er det sådan, at man skal kunne fremvise en negativ Covid-19-test – enten en PCR-test eller en kviktest (antigen-test), som højest må være 72 timer gammel, eller et bevis/en attest på, at man enten er færdigvaccineret eller har været testet positiv for Covid-19 for mellem 2-12 uger siden. Desuden gælder kravet om, at både kunde og frisør/massør skal være iført mundbind eller visir, fortsat. I modsat fald risikerer frisøren eller massøren en bøde på minimum 3.000 kr.

Brande Bladet lavede en lille rundspørge til nogle af de lokale frisører for dels at høre, hvad nedlukningen har haft af betydning for dem, dels hvad genåbningen kommer til at medføre af eventuelle ændringer i deres saloner. 

Læs hvad TorveSalonens indehaver, Joan Thorsen (bill.), og nogle af de øvrige lokale frisører ser mest frem til i Brande Bladet tirsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020