Frem- og tilbagegang for Heartland

Heartland

Årsregnskabet for Bestsellers moderselskab, Heartland, udviser markant fremgang i omsætningen – til gengæld er overskuddet skrumpet til mindre end en tredjedel af rekordåret 2020/21.

Omsætningen er i det seneste regnskabsår vokset fra 39,2 mia. kr. til 50,5 mia. kr. (28,8 %), mens overskuddet på 7 mia. i 2020/21 er forvandlet til et mere beskedent plus på 2,2 mia. kr. i 2021/22.

– Vores resultat er naturligt påvirket af den negative, globale udvikling, som har præget det forgangne år, og som fortsat sætter dagsordenen på de finansielle markeder. Vi kunne godt ønske os et stærkere resultat, men det betyder ikke, at vi kommer til at ændre vores langsigtede, strategiske fokus. Vi er en solid, familieejet virksomhed, der har nogle særlige forudsætninger og muligheder for at tænke langsigtet, og det vil vi fortsætte med, siger Heartlands direktør, Lise Kaae.

Regnskabet er især påvirket positivt af Bestseller, der havde et flot år, samt Normal, der også leverer en solid fremgang. Modsat har virksomheder indenfor e-commerce oplevet vigende vækst, og særligt teknologi-virksomheder har haft markante kursfald i tråd med den generelle tendens på finansmarkederne.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis