Fra ide til virkelighed

Af Mina Kallehave Madsen

Onsdag den 19. juni var der fest for ”folk og fæ” på Dalgasskolens bibliotek.

Laust og Sofia fra klassen Alfa havde forfattet hver deres bog om deres kæledyr. Sofias kanin Ella og Lausts hund Alba havde en central rolle ved festlighederne der også bød på taler, oplæsning, hilsner, signering og ikke mindst snacks med bobler.

At skrive en bog er en lang proces, hvis man skal komme i mål med et resultat som andre skal syntes er værd at læse. Det har været et hårdt men spændende arbejde fortæller Laust mens Alba sidder stille og opmærksomt og lytter med sammen med flere af skolens klasser og familie til de små forfattere.

Skolens bibliotekar Bitten Jakobsen satte mærkater på bøgerne således, at de nu kan lånes på biblioteket. Der blev klappet og stillet spørgsmål om de to kæledyr der i dagens anledning var dresset op.

At gribe det enkelte barn midt i hans/hendes interesser og støtte dem i deres skriveudvikling frem mod et fantastisk og personligt produkt er det hele værd. En af besøgsklasserne udtalte efter festlighederne at de ville også skrive bøger om deres kæledyr, så hvem ved hvilke forfatterspirer der går rundt på skolerne i Brande.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul