Foreningen Brande Fitness ønsker ikke det bestemmende flertal i Brande Hallernes bestyrelse

Med henvisning til artiklen ”Udsigt til rivegilde i hallen” skrevet af Brande Bladets journalist Mikael Lund. I artiklen tolkes det, at Foreningen Brande Fitness ønsker at sikre sig flertallet og dermed bestemmende indflydelse. Det har bestyrelsen for Foreningen Brande Fitness ikke en intention om.

Vi kunne ønske en bestyrelse i Brande Hallerne, der var bredt repræsenteret af de foreninger, der er daglige brugere af hallen. En bestyrelse der vil arbejde for fællesskabet og styrke såvel hallen og det frivillige foreningsliv.

Det er de to bestyrelsesmedlemmer i Brande Hallerne, Knud Erik Hansen og Lennart Poulsgaard, der har anmodet om den ekstraordinære generalforsamling, med dagsorden ”mistillid til formanden vedr. hans fremgangsmøde og den øvrige bestyrelses håndtering heraf”.

I artiklen gives der udtryk for, at det er en manglende samarbejdsaftale mellem hallen og Foreningen Brande Fitness, der er årsagen til den ekstra ordinære generalforsamling. Det kan undre os at den inddrages i situationen. Der forefindes allerede en samarbejdsaftale mellem hallen og Foreningen Brande Fitness, og det er korrekt, at der er lavet gentleman-aftale om, at aftalen skal justeres efter udvidelsen. Der betales allerede husleje til hallen efter gentleman-aftalen.

At få justeret samarbejdsaftalen mellem Brande Hallerne og Foreningen Brande Fitness har været en langtrukken sag. Pt. har hallens bestyrelse givet besked om, at de vil vurdere indholdet/referatet fra et møde, de har haft med forvaltningen i Ikast-Brande Kommune inden videre dialog.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Foreningen Brande Fitness

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul