Flugtbil brændt af på Thyregodvej

Blot en eneste udrykning bød marts på for brandfolkene fra Falck i Brande, men kort efter midnat natten til påskedag måtte de i aktion for første gang siden 8. marts i forlængelse af en skudepisode i Snejbjerg ved Herning.

Her blev der ifølge flere medier afgivet skud fra en lejlighed på Sydgaden mod en person, som efterfølgende stak af fra stedet sammen med flere andre i en Suzuki Ignis. Bilen er meldt stjålet i Århus.

Skudepisoden i Snejbjerg fandt sted omkring kl. 23.40, og knap en halv time senere, kl. 00.08, indløb der så alarm hos de lokale brandfolk om en bilbrand på en skovvej på Thyregodvej mellem den østligste af de to rundkørsler ved motorvejsafkørsel Brande Syd og Hastrupvej.

Der viste sig at være tale om flugtbilen, som var blevet stukket i brand, hvorefter de implicerede var forsvundet fra stedet; formodningen er, at de er blevet samlet op en anden bil, men politiet er indtil videre på bar bund i forhold til, hvilken retning de forsvandt i, og hvad der ligger til grund for skudepisoden.

Suzukien stod iøvrigt ikke til at redde, men udbrændte totalt.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020