Fjerde omgang velkomstpakker

Viceborgmester Preben Christensen ses her med noget af indholdet i velkomstpakkerne, bl.a. handelsstandsforeningens værdibog og Jan Svendsens jubilæumsbog om Brande ”Ved urhanens fjer”. Han er flankeret af et par af bibliotekets ansatte, Ditte Hertzum (t.v.) og Pia Holm.

I 2014 fik Brande Borgerforening noget, der skulle vise sig at være en rigtig god ide: En velkomstpakke til alle tilflyttere til postnr. 7330.

Siden er der i tre omgange blevet udleveret over 200 velkomstpakker, og nu er fjerde oplag på yderligere 100 velkomstpakker klar til udlevering.

Det seneste oplag blev ”udsolgt” tidligere på året, så det har været nødvendigt at oprettet en venteliste med de tilflyttere, der er kommet til siden, som nu kan afhente deres velkomstpakke på biblioteket.

Den største nyhed i den fjerde udgave af velkomstpakken er, at den indeholder Brande Handelsstandsforenings værdibog, som kan købes for 200 kr. men udløser rabatter for et langt større beløb i en lang række af byens butikker.

For at kunne komme i betragtning til en velkomstpakke, skal man have haft adresse andetsteds end Brande i minimum to år.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul