Fødselsdagsfest på kommunens nyeste og ældste bibliotek

Forrest en håndfuld af medarbejderne på Brande Bibliotek, i midten medlem af Kultur- og fritidsudvalget, Lars Lyhne (V), og bagest fra højre kulturkonsulent Carsten Jensen, kultur- og biblioteksleder Martin Lundsgaard-Leth og de to skolebibliotekarer, Gitte Vammen og Jesper Ravn.

Først på året var det 90 år siden, Ikast Biblioteksforening blev stiftet, og selvom kommunens i alt seks biblioteker har vidt forskellige aldre, har man i kommunesammenlægningens navn valgt at betragte 1931 som Ikast-Brande Biblioteks etableringsår.

I løbet af ugen bliver 90-årsdagen fejret på fem af de seks biblioteker, mens fejringen på Nr. Snede Bibliotek først finder sted d. 7. oktober.

Mandag lagde man ud i Bording og Ejstrupholm, og tirsdag var turen så kommet til Engesvang og derefter Brande, hvor bibliotekar Lisbeth Bjørn Hansen bød velkommen til det, som kultur- og biblioteksleder Martin Lundsgaard-Leth for nylig kaldte ”kommunens flotteste bibliotek”. Det er naturligvis en smagssag, men det er uomtvisteligt, at Brande Bibliotek med indflytningen i Artium er det nyeste.

Samtidig er det – endda med afstand – kommunens ældste, og hvordan hænger det så sammen?

Få svaret i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022