Everybodys Talking tilbage i Brande

Brandes nye Kunst & Kulturhus -Hotel Dalgas, lægger igen lokaler til en stor musikalsk aften.

Byens musikforening Branderocker.dk, har igen plukket fra den øverste hylde, når de i samarbejde med Hotel Dalgas inviterer til koncert med Everybody´s Talking den 6. oktober.

Everybody`s Talking Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse.

På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner og et hav af guitarer.

Blander man de dele med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri – så har man EVERYBODY'S TALKING.

Sidst BrandeRocker gav os mulighed for at opleve Trioen, var i 2009 samt 11 -så mon ikke vi trænger til en hyggelig musikalsk aften, fra øverste hylde.

Hotel Dalgas har vist sig at være helt ideel til koncerter. Alle lamperne er blevet integreret i loftet, samt det at der er ofret mange penge på lydisolering, gør oplevelsen rigtig god, og det er uanset om det er en akustisk eller en koncert med fuld styrke, så lever salen fuldt og helt op til lydkravene.

Samarbejdet mellem Hotellet og byens musikforening ser da også ud til at bære frugt, da det meste af 2024 er besat med spændende koncerter.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul