Eventyrlig sansefestival

Der er efterhånden en hel del traditioner forbundet med den sansefestival for udviklingshæmmede, som hvert år i maj afholdes på Brande Åcenter. En af dem er, at det altid er godt vejr, men den var tæt på at blive brudt i år. Det lykkedes dog næsten de truende regnvejrsskyer at holde tæt, og op ad dagen blev vejret rigtig flot.

Andre fasttømrede traditioner er sansetunnellen, kørsel med tog og hestevogn, veteranbilernes besøg og ikke mindst turen i gummibåd i høj fart henover en sæbeindsmurt presenning, men ovenpå alt dette bliver der hvert år tilføjet nye aktiviteter.

Ikke mindst takket være samarbejdet med UCL (pædagoguddannelsen) i Jelling, som igen i år havde sendt et halvt hundrede førsteårsstuderende til Brande for at stå for en lang række af aktiviteter, de selv skulle tilrettelægge.

Tre praktikanter fra Lundgården og Regnbuen i Ikast, Louise Sørensen, Malene Blæsbjerg og Maja Hansen, havde indrettet Åcenterets labyrint til en sanselabyrint med halloween-tema, og selvom det var højlys dag, var det rigeligt uhyggeligt for mange.

En anden nyskabelse var besøget af H.C. Andersen-optoget. Med den gamle eventyrdigter i spidsen havde tinsoldaten, Klods-Hans, prinsessen og mange flere taget turen fra Odense for at sætte lidt ekstra krydderi på den i forvejen eventyrlige festival, som næste år kan fejre ti års jubilæum.

Antallet af deltagere satte endnu engang rekord og rundede for første gang 700.

Se flere billeder fra sansefestivalen i galleriet nederst på forsiden.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul