Megatrade etablerer sig i Brande

A/S Megatrade Beslag har pr. 1. august lejet sig ind i en del af Hjort Plasts gamle lokaler på Mylius Erichsensvej 93 i Brande for at være tættere på firmaets jyske kunder, herunder Siemens Wind Power.
Megatrade er en handelsvirksomhed med over 25 års erfaring i import, specialfremstilling, lagerføring og salg af blandt andet beslag, låse, hængsler, gummiprofiler, betjeningsgreb, befæstelse m.m. direkte til danske industrivirksomheder og underleverandører.
- Udover vores omfattende standardprogram så har vi oparbejdet en betydelig erfaring med at fremstille kundespecifikke produkter. I kraft af ovenstående, vort markedskendskab og store fleksibilitet, er vi i stand til, at levere en bred vifte af produkter tilpasset den enkelte kunde, hvilket ofte resulterer i, at vore kunder kan reducere antallet af leverandører, forklarer salgs- og marketingschef Anders Melgaard.
- Vores produkter kommer fra en større gruppe af leverandører, hver med sine spidskompetencer samt vores søsterselskab i Shanghai, Kina.
Virksomheden har fjorten ansatte i Hvidovre, to i Brande og fire i Shanghai.
Læs mere i Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019