En hel stribe af indbrud i Brande

Indbrudstyvene har ikke sommerferie, og Brande er en af de byer, der har været plaget af indbrud. Værst gik det ud over Skovbrynet, hvor der natten til torsdag 15. juli var hele tre indbrud. Metoden var ofte den samme - opbrydning af vinduer til soveværelserne og en runde i hele huset. Der foreligger ikke nogen opgørelse over tyvekosterne, da beboerne i husene er bortrejst.

På Fyrrevænget i Brande blev en indbrudstyv "fanget" på kamera. Han beskrives således: En mand, lys i huden, 30 til 40 år, 180 til 185 centimeter høj, mørkt rødligt hår med høje tindinger og iført sort trøje med hvid skrift på brystet og blå handsker på. Tyven havde opbrudt et vindue til soveværelset og havde været rundt i hele huset. Der foreligger ikke nogen opgørelse over, hvad der blev stjålet.

Endelig var der også et indbrud på La Cours Allé i Brande, hvor metoden var lidt anderledes. Her blev et vindue i en dør fjernet, og tyven kunne så nå vrideren på dørhåndtaget. Heller ikke her foreligger der nogen opgørelse over, hvad der blev stjålet.

Endnu en stribe indbrud i sommertiden

Også i den forløbne uges tid har indbrudstyvene haft meget travlt. Ikke mindre end 18 indbrud har Midt- og Vestjyllands Politi registreret i byer som Brande, Herning, Vildbjerg, Ejstrupholm, Engesvang og Ikast. Ofte har der været tale om indbrud i huse, der stod tomme, fordi ejerne har været på ferie. Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer derfor kraftigt til, at man holder øje med hinandens huse

I Ikast-Brande Kommune blev der blandt andet registreret følgende indbrud og tyverier:

På den noget indbrudsplagede vej Skovbrynet i Brande var der således endnu et indbrud, der havde fundet sted i perioden fra torsdag 15. juli klokken til fredag 16. juli klokken 20.35. Et vindue var blevet brudt op, og tyven havde været rundt i blandt andet soveværelse og badeværelse. Der er endnu ingen opgørelse over, hvad der blev stjålet.

Gl. Thyregodsvej i Brande fik også besøg af indbrudstyve. Her blev der i weekenden anmeldt et indbrud i et hus, hvor tyven var kommet ind via et kældervindue. Lørdag 10. juli til lørdag 17. juli kl 15.35. Der blev stjålet smykker og kontanter.

Tyvene går også efter haveredskaber. Således blev der i den forløbne uge stjålet en Stiga robotplæneklipper til en værdi af 21.000 kroner fra en ejendom i Engesvang.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020