En dags Bestseller-omsætning har hjulpet en million børn og gravide kvinder

Fredag den 10. april 2015 donerede Bestseller en dags omsætning til velgørenhed. Det samlede resultat blev svimlende 112 mio. kr., hvoraf Unicef modtog de 18. Pengene brugte Unicef til et projekt, der havde til formål at reducere børnedødeligheden som følge af malaria i Angola, Den Demokratiske Republik Congo og Kenya markant.

Nu to år efter kan effekten opgøres: Omkring en million børn og gravide kvinder i de tre lande har modtaget hjælp til forebyggelse og behandling af malaria, en sygdom, der dræber et barn hvert minut. Hjørnestenen i projektet var fordelingen af en kvart million myggenet i de tre lande. Uddelingen blev suppleret med testfaciliteter og en forøgelse af korrekt diagnosticering samt malariapiller og behandling til de mange børn og gravide.

Nogle af pengene er blevet brugt til at uddanne sundhedsarbejdere og til at styrke samarbejdet med regeringer og myndigheder, hvilket hjælper med at sikre projektets virkning over de kommende år.

Bestsellers nyudnævnte kommunikationschef, Jesper Stubkier, udtaler:

- Efter en succesfuld indsats for at rejse så mange penge som muligt ved Bestsellers Give-a-Day i 2015 er det meget tilfredsstillende at se resultaterne af Unicef’s arbejde. At være i stand til at bidrage til et bedre liv for en million kvinder og børn i tre af de hårdest malariaramte lande i Afrika tilføjer et praktisk perspektiv til donationen og Unicef’s arbejde og viser den virkelige virkning af Give-a-Day.

Kommentarer

Det fantastisk flot gjort af Bestseller, og jeg føler mig da lidt stolt over, at et firma her fra Brande har kunne gøre så meget godt for så mange kvinder og børn i Afrika. Tak skal Bestseller ha' for det. Jeg støtter selv Unicef med et månedligt beløb.

Jeg er utrolig stolt og glad over at vi i Brande har et firma der har midler og forståelse for at gøre en forskel i den grad som Bestseller har gjort for kvinder og børn i lande hvor livet er svært. Det giver rigtig god mening og stor respekt for firmaet, flot Bestseller, det giver stor respekt, ikke bare i Brande men forhåbentlig også i den store verden.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul