Dyrt specialværktøj stjålet fra håndværkerbil

Efter et par ugers stilstand på den front var der natten til torsdag igen indbrud i en håndværkerbil. Denne gang gik det ud over en bil tilhørende firmaet Kemph & Lauritzen, som holdt parkeret på Skjoldborgs Allé.

Gerningsmændene har lavet et hul i varebilens venstre sidedør og har derefter kunnet påvirke låsepalen indefra og på den måde åbne sidedøren.

Der er ikke lavet en nøjagtig værdiansættelse af det stjålne, men en foreløbig opgørelse tyder på, at der er blevet stjålet laserudstyr og andet specialværktøj til en værdi af op imod 350.000 kroner fra bilen.

Tyveriet er foregået særdeles effektivt: Gerningstidspunktet kan fastlægges til et tidsinterval på fire minutter fra kl. 02.11 – 02.15.

Politiet skal nu til at undersøge, om der er overvågningskameraer i området, der eventuelt har fanget tyvene, men hører også meget gerne fra vidner, der har observeret noget usædvanligt omkring det pågældende tidsrum.

Værdien af det stjålne og det faktum, at der ikke er anmeldt andre tyverier fra håndværkerbiler i det pågældende døgn, får politikommissær Henning Præstegaard til at vurdere, at der meget vel kan være tale om bestillingsarbejde.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020