Dansk Folkeparti har holdet klar

Dansk Folkeparti afholdt mandag aften opstillingsmøde forud for det kommende byrådsvalg til november. Partiet har tidligere udpeget byrådsmedlem Simon Vanggaard som partiets borgmesterkandidat, og det var derfor de øvrige navne på listen, der skulle findes.

Dansk Folkeparti har tidligere offentliggjort kandidaterne Bo Sand Kristensen, Peder Fenger, Kurt Kristensen, Morten Jørgensen og Brian Korsgaard. Disse blev på aftenens opstillingsmøde suppleret med to kvindelige kandidater, Trine Meldgaard Kristensen fra Ikast og Gunda Sørensen fra Blåhøj.

Trine Kristensen er 32 år gammel og læser til dagligt offentlig administration. Hun har tidligere været selvstændig i høreapparatsbranchen og har ledelseserfaring fra Holstebro Sygehus.

Gunda Sørensen fra Blåhøj er tidligere socialrådgiver i både Brande og Ikast-Brande kommune. Hun har derved et indgående kendskab til kommunen indefra.

Selvom Dansk Folkepartis kandidater er opstillet sideordnet, skulle medlemmerne dog alligevel vælge, hvilket nummer de enkelte kandidater skulle have på listen, og resultatet blev følgende:

1. Simon Vanggaard
2. Bo Sand Kristensen
3. Gunda Sørensen
4. Peder Fenger
5. Trine Meldgaard Kristensen
6. Morten Westfall
7. Kurt Kristensen
8. Brian Korsgaard

Til aftenens opstillingsmøde var partiets retsordfører Peter Kofod Poulsen dirigent. Han fortalte om aktuelle sager på Christiansborg og kom naturligvis også ind på den famøse vestdanske politiskole.

- Da jeg talte med min nabo i dag og fortalte, at jeg skulle til Ikast-Brande, så rystede han på hovedet og sagde, at jeg godt nok var modig. Han troede ikke, jeg turde rejse nord for Vejle længere. Det tør jeg godt, men jeg er glad for at i har taget så godt imod mig i dag, bemærkede retsordføreren.

Foruden en grundig gennemgang af politiskolesagen fortalte Peter Kofod om sin politiske karriere.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020