Danmarkspremiere i Remisen

Mr. Oliver Warbucks (Mads Riber) og hans sekretær, ms. Farrell (Ida Nissen), giver her ms. Hannigan (Maja Cecilia Andersen t.h.) tørt på.

På fredag er der ikke bare tale om en premiere, men en Danmarkspremiere, når Teaterspirerne første gang opfører musicalen Annie jr. i RemisenBrande.

Historien om den stakkels, forældreløse Annie, der sammen med de andre forældreløse børn henslæber ”A Hard Knock Life” (som en af de mest kendte sange fra forestillingen hedder på originalsproget) på den fordrukne miss Hannigans børnehjem i New York under den store depression i 1930’erne er ganske vist ikke ny, men det er juniorudgaven, hvor der ikke må være medvirkende over 18 år på scenen, til gengæld, og faktisk er Teaterspirerne i Brande de første, der opfører juniorversionen i Danmark.

Samtidig er der tale om en vaskeægte familieforestilling i mere end en forstand. Bente Meldgård, som siden Teaterspirernes første opsætning under mere ydmyge forhold på biblioteket i 2010 hver gang har stået for instruktionen, er igen i år ”ankerkvinde” i forestillingen assisteret af datteren Michelle, som har koreograferet danseoptrinene, sønnen Mads, der sammen med Sara Næsby Johansen har ageret sang-coach, og husbonden Bjarne, der har taget sig af mange af de andre opgaver som en slags altmuligmand.

Læs hele reportagen fra søndagens afsluttende prøver i Brande Bladet tirsdag.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul 2019