Connexion Tie overtager Danslips

Bo Egeriis (t.v.) og Johnny B. Andersen er indehavere af Connexion Tie, som med omgående virkning har overtaget den århusianske virksomhed Danslips, og aktiviteterne samles nu i Brande (arkivfoto).

Erhvervelsen af Danslips sker som led i en målrettet strategi om at fastholde positionen som Europas førende leverandør af slips og butterfly.

Den århusianske virksomhed Danslips har siden 1981 været leverandør af slips og butterfly til detail, men i går overtog Connexion Tie virksomheden og alle aktiviteter samles nu i Brande.

Connexion Tie har siden 2003 positioneret sig som førende leverandør af slips, butterfly, tørklæder og skjorter til det skandinaviske detailmarked samt store internationale brands i Europa, Asien og Canada. Virksomheden er desuden private-label leverandør til en lang række globale modekunder på slips og butterfly samt udbyder af profilbeklædning.

Opkøbet er foretaget på baggrund af et ønske om en styrkelse af Connexion Ties position i accessories-markedet. De nuværende ejere Bo Egeriis og Johnny Bruun Andersen siger om overtagelsen:

- Vi er utrolig glade for og meget stolte over, at vi har fået mulighed for at overtage Danslips. Vi har fulgt Vagn Madsen og Michael Lønskov Madsen i mange år, og det er en spændende virksomhed med et godt ry i branchen, hvilket vi har stor respekt for og tror på vi kan få gavn af. Det er derfor vores intention at videreføre Danslips og få glæde af deres trofaste kunder.

Overtagelsen træder i kraft med det samme. Connexion Tie overtager derfor ordrebeholdning og kunde-support omgående, mens der arbejdes på den kommende sæsons nye produktsortiment.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul