Folketingsmedlem til brevet fra Ikast-Brande Kommune: Det er for slapt!

Folketingsmedlem Dina Raabjerg valgt for De Konservative er ikke imponeret over byrådet i Ikast-Brande kommunes henvendelse til udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek.

- Jeg havde drømt om at byrådet som minimum havde inviteret sig selv til møde med de relevante ministre og havde medbragt konkrete forslag til løsninger på problemet på Kærshovedgaard.

At sende endnu en henstilling har næppe en effekt, da man jo løbende har gjort opmærksom på problemerne, og de mange spørgsmål der er stillet i Folketinget af oppositionen det seneste år har været uden effekt, lyder det fra Dina Raabjerg, der ønsker at byrådet smider fløjlshandskerne og går helt anderledes hårdt til værks overfor de relevante ministre.

Kommentarer

Kære Dina

Det ville være dejligt om du med afsæt i din egen stol på Christiansborg stille og roligt ville forsøge at påvirke dine omgivelser til at finde nogle løsninger i fællesskab …. Uanset partifarve. (Både dit og mit parti var med til at etablere Kærshovedgård Udrejsecenter i sin tid …)

Jeg har svært ved at se noget konstruktivt i at du her skyder mod “dit eget” byråd, hvor du for ganske nylig havde en plads. Henvendelsen fra Ikast-Brande Kommunes byråd - heriblandt 5 Konservative medlemmer - kunne i stedet være et fint afsæt for at du selv hjalp lidt til der hvor du nu opholder dig. Det ville vi være taknemmelige for. I den sammenhæng synes jeg ikke at dette indlæg i BrandeBladet tjener noget konstruktivt formål. Men det var måske heller ikke meningen med indlægget.

Jeg håber at du vil hjælpe til med at finde løsninger og lettelser for din gamle kommune.

Vh Henrik Engedahl, byrådsmedlem, bosat i Bording

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul