Lufthavnschef stopper i Midtjyllands Lufthavn

Bestyrelsen for Midtjyllands Lufthavn har besluttet at stoppe samarbejdet med lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen.

Det skriver bestyrelsen i en pressemeddelse.

Lufthavnschef i Midtjyllands Lufthavn i Karup, Frans Bjørn-Thygesen, fratræder sin stilling.
Det oplyser lufthavnens bestyrelsesformand, Ulrik Wilbek.

Beslutningen er et led i lufthavnens arbejde med at reducere udgifterne for at gøre det mere attraktivt for en ny operatør at flyve til og fra lufthavnen, når DAT og Midtjyllands Lufthavn afbryder samarbejdet med virkning fra den 9. december i år.

- Vi er i positive forhandlinger med interesserede operatører, men der er ingen tvivl om, at det er nødvendigt at reducere omkostningerne i Midtjyllands Lufthavn, hvis det skal være attraktivt for en ny operatør at overtage, når samarbejdet med DAT ophører. Det er baggrunden for beslutningen om at stoppe samarbejdet med Frans Bjørn-Thygesen og overlade det daglige ansvar for driften af Midtjyllands Lufthavn til trafikansvarlig Jakob Kronborg, siger bestyrelsesformanden.

Han takker samtidig Frans Bjørn-Thygesen for indsatsen i Midtjyllands Lufthavn, hvor han blev lufthavnschef i 2016.

- Frans Bjørn-Thygesen har arbejdet loyalt ud fra de målsætninger, som bestyrelsen for Midtjyllands Lufthavn har udpeget. Derfor vil jeg på bestyrelsens vegne takke ham for hans indsats og ønske ham alt godt fremover, siger Ulrik Wilbek.

Kommentarer

Først stopper DAT nu stopper lufthavnschefen Frans Bjørn Thygesen.  Det burde absolut være den tidligere håndboldstræner  Ulrik Wilbek der går som bestyrelsesformand det er mulig han har forstand på en håndbold, men lufthavnsdrift fatter han åbenbart intet af.  Det undrer hvordan Ulrik Wilbek kan køre samtlige borgmestre og bestyrelse  rundt i manegen som en anden cirkus det må da ene og alene være fordi de ikke fatter hvad man har med at gøre.  Der er to muligheder afsked Ulrik Wilbek eller få legepladsen lukket omgående og spar flere millioner skattekroner

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023