Manglende morgentog bliver en sag for ministeren

Hans Kristian Skibby

De morgenafgange, som i forbindelse med Arrivas overtagelse af togdriften på strækningen mellem Vejle og Struer 13. december, forsvinder fra køreplanen, bliver nu en sag for transportminister Benny Engelbrecht.

På baggrund af Brande Bladets omtale af sagen har Dansk Folkepartis erhvervs- og transportordfører, Hans Kristian Skibby (bill.), bedt ministeren om, som det hedder, "at sikre tilvejebringelse af den bagvedliggende dokumentation, der ligger til grund for den, efter Dansk Folkepartis vurdering, forkerte beslutning om at sløjfe den daglige morgenafgang fra Brande mod Herning kl. 7.13, som er konsekvensen, når Arriva 13. december overtager togdriften mellem Vejle og Struer."

"Ændringen i køreplanen betyder således, at toget mod Herning fra d. 14. december først afgår fra Brande kl. 7.42 og derfor først er i Herning få minutter i kl. 8, hvilket er alt for sent til at eksempelvis de mange mennesker, der benytter toget for at komme frem til deres uddannelse og beskæftigelse i nabokommunen."

Kommentarer

Det er altså så selvforskyldt af den blå bloks stræben efter privatisering og udlicitering at bane mellem Struer og Vejle nu er et privat foretagende der selv bestemmer retningslinjerne for driften alt er i høj grad DF fortjeneste i deres stræben en skinner til Billund som forhåbentlig aldrig bliver til noget da det kun vil blive en underskudsforretning.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul