Brande serie 1 tabte på udebane

Af Edgar Jacobsen

Brande er stadig lidt i vanskeligheder i bunden af serie 1 efter et nederlag på udebane mod BK Oksbøl med  2 – 0 hvilket også var stillingen ved pausen. Brande kom dårligt i gang og spillede dårligt. Det blev betydeligt bedre i 2 halvleg, men det kneb at få angrebene omsat i mål. Brandes bedste var Viktor Jensen.

Brande spiller en vigtig kamp på lørdag mod et af bundholdene Ringkøbing på hjemmebane kl.12.00

Brande serie 4 vandt topkampen

Brande serie 4 vandt på udebane søndag over rækkens nummer 2 Skjern med 2 - 1 efter en halvlegs føring på 1 - 0. Kampens var meget lige, men navnlig i 2 halvleg var Brande bedst og fortjente de 3 point. Brande er nu fire point foran netop Skjern med 2 kampe tilbage og med en sejr fredag kl.19 hjemme mod Kibæk rykker Brande op i serie 3, med 2 kampe tilbage.

Brandes mål blev sat Mikkel Vestergård og Alfred Jensen. Kristoffer Brugger var sit holds bedste.