Brande IF hæver overliggeren

Dameholdets mangeårige holdleder, Laila Husum, fik overrakt klubbens fornemste hæder, Kapper-pokalen, af formand Michael Koch.

Klubbens to bedste seniorhold i Danmarksserien senest i 2023 og en medlemsfremgang på 50 % i samme periode. Det var nogle af de ambitiøse målsætninger, Brande IF’s formand og klubchef Michael Koch kom med i sin beretning på foreningens generalforsamling i klubhuset torsdag aften.

Første skridt på vejen er oprykning til serie 1 i løbet af i år for begge holds vedkommende, og derudover udstak formanden yderligere et par mål: At Brande IF konstant har mindst en spiller tilknyttet FCM’s fodboldakademi, og at klubben har personer på ledelsesplan, der gør deres indflydelse gældende på centrale positioner i fodbold-Danmark.

Med bestyrelsesposter i FC Midtjylland, DBU Jylland, hvor han også er formand for fairplay-udvalget, som han desuden er næstformand for i DBU-regi, har formanden allerede selv indfriet den sidste målsætning, og aktuelt er den tidligere BIF’er Valdemar Birksø tilknyttet akademiet.

Læs mere om generalforsamlingen i Brande IF i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul