Borgerservice lever videre

Den flytning af Borgerservice fra administrationsbygningen (det tidligere rådhus) til biblioteket, som oprindeligt skulle have fundet sted pr. 1. marts, er udsat yderligere. Det oplyser Charlotte G. Sørensen, som er Ikast-Brande Kommunes arbejdsmarkeds- og borgerservicechef.

Punktet om flytningen, som skulle have været behandlet på byrådsmødet i marts, blev dengang pillet af dagsordenen, fordi økonomi- og planudvalget udbad sig nye oplysninger om de tekniske muligheder for at udstede pas og forny kørekort på biblioteket, en service borgerne i hele den sydlige del af kommunen ellers skulle vænne sig til at køre til Ikast efter.

- Administrationen er i gang med at undersøge og afdække alternative løsninger for et borgerservice-tilbud i Brande, oplyser Charlotte G. Sørensen, som håber, at materialet bliver klar til drøftelse og behandling på næste byrådsmøde i slutningen af maj.

Indtil der er truffet en politisk beslutning i sagen, holder Borgerservice i Brande derfor åbent som hidtil, mens nedlæggelsen af Borgerservice i Nr. Snede blev effektueret 1. marts som planlagt.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul