Boligprojekt i Nr. Snede

Planskitsen er foreløbig og kommer til at indgå i det videre arbejde med en ny lokalplan. Den er endnu ikke godkendt af Ikast-Brande Kommune (illustration: GINNERUPARKITEKTER)

Stort boligprojekt i Nr. Snede præsenteres for borgerne

Nørre Snede Byinvest og Domea inviterer til åbent hus med information om de godt 40 boliger, der skal bygges på Nama-grunden, midt i byen.
Af Astrid Vestergaard
Projeket med at bygge godt 40 boliger på Nama-grunden i Nr. Snede, få hundrede meter fra byens torv, tager nu form.
Fredag den 21. april klokken 16-18 inviterer Nørre Snede Byinvest og Domea til åbent hus.
To hold arkitekter arbejder i øjeblikket med udformning af det nye boligområde. Bebyggelsen kommer til at dække et areal på cirka 11.500 kvadratmeter, og den vil indeholde både tæt-lav bebyggelse og lejligheder i op til fire etager. De kommende beboere i området får mulighed for enten at leje eller eje deres bolig.
De første udkast til planskitser er netop afleveret til Ikast-Brande Kommune, som er ved at forberede en ny lokalplan for området.
Byggeriet vurderes at kunne stå færdigt – formodentlig bygget i etaper – i løbet af år 2020.
Ole Nørgaard Andersen, formand for Nørre Snede Byinvest ApS, siger:
- Vi møder meget stor interesse for projektet, så derfor informerer vi sammen med Domea nu bredt om begge byggerier, så godt vi kan, på basis af de foreløbige skitser. Fra Nørre Snede Byinvests side håber vi samtidig at kunne opsamle gode ideer og høre ønsker fra borgere, som kunne tænke sig at bo i de boliger, vi vil opføre.
Domeas plan er i øjeblikket at opføre i alt 20 almene boliger udformet som rækkehuse i størrelser fra 95-115 kvadratmeter.
Nørre Snede Byinvest ApS planlægger at opføre to såkaldte punkthuse i op til fire etager – og i en senere etape eventuelt også fire rækkehuse. Punthuse er højere, end de er lange. De vil i Nr. Snede få to eller tre lejligheder per etage i størrelser på 75, 100 eller 150 kvadratmeter.
Som udgangspunkt vil boliger, der opføres af Nørre Snede Byinvest, være ejerboliger, men selskabet er i dialog med forskellige investorer, som er interesseret i at købe nogle af lejlighederne med henblik på privat udlejning.
Åbent hus-arrangementet holdes på den gamle Nama-fabrik, og repræsentanter fra både Nørre Snede Byinvest, Domea og EDC i Nr. Snede vil være til stede.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul