Bil ramt af nedfaldende is

En episode onsdag eftermiddag ved broen over Midtjyske Motorvej ved afkørsel 10 (Brande Syd), som i første omgang blev udlagt som unge menneskers potentielt livsfarlige kast med is mod en forbikørende bil, var måske slet ikke så dramatisk, som det først forlød.

Kl. 15.36 blev forruden på en 27-årig mand fra Bordings bil ramt af nedfaldende is fra motorvejsbroen, og i samme moment blev nogle unge mennesker angiveligt set løbe fra stedet.

Billeder fra bilistens on board-kamera viser imidlertid også en lastbil med anhænger, som kører over motorvejen på broen samtidig med, at den 27-årige kører under, og politiet kan ikke udelukke, at det er is fra lastbilens presenning, der har revet sig løs og er blæst ned på motorvejen, hvor det har ramt forruden på mandens bil.

Den 27-årige bordinggenser var snarrådig nok til at få standset bilen i nødsporet, så hverken han eller andre led fysisk overlast, men han var naturligt nok noget rystet efter fuldtræfferen, som efterlod en stjerne i forruden omtrent som efter et voldsomt stenslag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020