Antenneforeningen fremtidssikrer sig

To kanaler er røget ud, en tredje er på vej ind på prøve, og fra 1. april er det slut med FM-signalet i antenneforeningens sendenet. Det sker for at gøre plads til en opgradering på internetsiden.

Efter et pladsbytte i forbindelse med sidste års generalforsamling, hvor foreningens mangeårige kasserer, Michael Møller, aflagde beretningen, er Christian Morsing tilbage på formandsposten i Brande Antenneforening (BA), og det var derfor ham, der aflagde bestyrelsens beretning på tirsdagens generalforsamling i antenneforeningen.

Formanden understregede indledningsvis, at det er bestyrelsens helt klare holdning, at medlemmerne skal have mulighed for at se de kanaler, de ønsker, til den billigst mulige pris.

For at leve op til det sidste har man valgt at fjerne to kanaler fra fuldpakken, som dermed trods en prisstigning på 3,4% lige nøjagtig kan holdes under 6.000 kr. årligt. Mellempakken stiger med 5,7 % til 3.595 kr. årligt, mens grundpakken stiger fra 1.250 til 1.295 kr. årligt (3,6 %).

De to kanaler, det er gået ud over, er Canal 9 og MTV, men begge kanaler kan fortsat tilkøbes.

Desuden er det slut med FM-signalet i antenneforeningens net pr. 1. april. Det bliver udfaset for at skabe plads til mere bredbånd, men det vil stadig være muligt at modtage FM-signalet, enten via DAB+-radio, stueantenne, streaming over nettet eller via et tv.

Læs mere om generalforsamlingen i Brande Antenneforening i næste uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen