Akustisk Shaka Loveless i forårs-humør

Shaka Loveless

Fredag besøger den succesfulde artist Shaka Loveless RemisenBrande. Med sig tager han sin faste guitarist Carl Riestra, og sammen vil duoen spille akustiske versioner af alle de kendte og elskede hits.

Shaka Loveless har gennem årene markeret sig som en succesfuld sanger på den danske musikscene. Han har i flere år turneret landet rundt på festivaler og spillesteder med tre hitspækkede albums i bagagen. Nu er han endelig klar med en akustisk turné, hvor publikum kan se frem til en koncert med masser af nærvær og intensitet. Shaka Loveless udtaler, at han glæder sig særligt til det akustiske setup:

- Der er mere plads til ordene og melodierne. Der er meget mindre lyd at gemme sig bag, og det gør det mere intenst - både for os selv og ikke mindst publikum.

Med dette i bagagen er Shaka Loveles i den grad klar til at tage på tour, hvor publikum kan glæde sig til en blanding af de kendte hits, helt nye sange og historierne bag. Livemusik-ken har altid betydet meget for Shaka, og hans live-optrædener er også berømmet for hans store evne til at få publikum med.

Med sin trofaste guitarist Carl Riestra spiller Shaka sange, der handler om noget. Og duoen kan ifølge Shaka sammen noget helt særligt.

- Vi har efterhånden spillet sammen i lang tid, og de akustiske shows har for os været et frirum. Der kan både være plads til fordybelse, men samtidig kan vi også fyre op for en fest.

Læs mere om koncerten her: http://remisenbrande.dk/portfolio-view/shaka-loveless-akustisk/

Fredagens andet lokale live musik-tilbud, Viggo Sommer and his Backhowlers på Smagshuset, er udsolgt.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul