20.000 kr. til ”mini-street art”

Den 6. internationale street art-festival blev der som bekendt ikke noget af i Brande i 2020, men lørdag d. 26. september får byen en miniudgave af den folkelige begivenhed. Det er street sport-foreningen Urban Street Zone og Lions Brande, der er gået sammen om at afvikle Urban Graffiti Festival i og i særdeleshed udenfor skaterhallen på Mylius-Erichsensvej.

Her skal 10 af de førende danske graffitikunstnere med hver deres maleri fortælle historien om graffitiens udvikling fra den spæde start i 70’erne til nutidens imposante kunstværker.

Til det formål havde Lion Brande ansøgt Ikast-Brande Kommunes Kultur- og fritidsudvalg om et tilskud på 20.000 kr. svarende til godt halvdelen af mini-festivalens samlede budget på 37.000 kr., og udvalget valgte på sit seneste møde 25. august at imødekomme ansøgningen.

Urban Graffiti Festival skulle have været en del af aktiviteterne i forbindelse med Kulturnatten, som imidlertid er blevet aflyst, men det får ingen indflydelse på afholdelsen af graffiti-festivalen på Mylius-Erichsensvej.

Samtidig med den daglange festival foretager Urban Street Zone i øvrigt den officielle indvielse af deres nyanlagte udendørsområde.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen