Vil springe kræften væk

I juli 2018 vil Kim Bo Larsen fra Ejstrupholm og Dropzone Denmark på Herning Flyveplads forsøge at sætte en ny Danmarksrekord i flest faldskærmsspring på en dag for en person, med det formål at samle penge ind til kræftens bekæmpelse. Målet er 100 spring og 150.000 kr.

I sportens verden er der ingen begivenhed som denne. Det fysiske og psykiske stress kan kun overkommes ved rutine, og fysisk og mental træning. Det konstante moment af fare og adrenalin presser kroppen til det yderste. Én person springer 100 faldskærmsspring på 16 ½ time

I Danmark er der ingen officiel rekord for flest spring på en dag. Den uofficielle rekord er på 51, og er sat af Anders Seisbøll i Skive.

Om springeren:
Kim Bo Larsen er 30 år gammel og har siden sit første spring som 9-årig foretaget over 5500 faldskærmsspring, og har sammenlagt ca. 83 timer i fritfald. I dag er han medejer og chefinstruktør hos Dropzone Denmark, og springer til daglig med førstegangsspringere og elever i tandem og solospring.

Om springene:
Igennem dagen skal Kim lave et spring for hver 9,5 minutter i gennemsnit, og det er et logistisk puslespil at få det til at lykkes. Landingen skal være præcis, flyet skal tankes, piloter skal skiftes ud, og der skal holdes fokus. Det kræver fokus fra hele holdet af frivillige på ca. 25 personer.
“På sådan en dag skal alt fungere 100% – problemer flytter opmærksomhed, og vores fokus skal være på sikkerheden for at få det til at lykkes. Dagen igennem vil min drivkraft være at tænke på alle dem jeg kender, der selv har været, eller har kære som har været igennem det helvede der er kræft! Det er for dem vi gør det” fortæller Kim Bo Larsen og fortsætter:
Vi opfordrer lokale virksomheder til at donere penge pr. spring, og folk fra lokalområdet til at komme ud og se på i løbet af dagen. Man kan sponsorere et spring og få lov at flyve med og se det fra første parket.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

 • 24 jan.

  Bankospil

  Sted: Fasterholt Forsamlingshus
  Arrangør: Fasterholt Borgerforening og Fasterholt Forsamlingshus

 • 25 jan.

  Fredagscafé - "Da Ansgar ramte Brande"

  Sted: Sognegården, Storegade 10, Brande
  Arrangør: Aktivitetsudvalget og Menighedsrådet

 • 25 jan.

  Fælleslæsning

  Sted: Brande Bibliotek, Centerparken 2, Brande
  Arrangør: Brande Bibliotek

 • 25 jan.

  Åbent hus - Se maskinparken

  Sted: Østerbro 7, Kibæk
  Arrangør: Kibæk Maskinstation

 • 25 jan.

  Idræt For Sjov

  Sted: Brande Hallerne
  Arrangør: Foreningerne i Brande Hallerne

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen