Vi skal holde fast i at være et folkeparti!

Mandag afholdt Dansk Folkeparti i Ikast-Brande den årlige generalforsamling. Lokalformand Kaare Graversen, kunne berette om et godt år med en aktiv forening:

- Vi har været rundt på markeder i hele kommunen, og vi har været meget synlige i løbet af det forgangne år. Til vores nytårskur i januar inviterede Klaus Vanggaard partiformand Kristian Thulesen Dahl til et besøg ude i virkeligheden. Kristian tog invitationen til sig, og et par uger efter fik vi besøgt fire lokale virksomheder i kommunen. Det var en rigtig god dag.

Kaare Graversen var på valg som formand til lokalforeningen og blev genvalgt.

Derudover blev partiets nyligt udpegede regionsrådskandidat, Peder Fenger fra Ikast, valgt til bestyrelsen sammen med Morten Jørgensen fra Nørre Snede. Kurt Kristensen og Bo Sand Kristensen blev valgt som suppleanter.

Sidstnævnte er også lokal folketingskandidat for partiet, og i den forbindelse fik han mulighed for at holde et indlæg på generalforsamlingen:

- Jeg er utrolig glad for partiets navn. Dansk Folkeparti. Jeg synes, at det meget smukt repræsenterer, hvad vi er. Jeg ved godt, at der ikke er evidens for dette her, men det er bemærkelsesværdigt at se det fald, som Kristeligt Folkeparti (nu Kristendemokraterne) og Det konservative folkeparti (De Konservative) har oplevet, siden de slettede "folkeparti" fra deres navn. Jeg synes, vi skal holde fast i vores, men det forpligter også til, at vi repræsenterer folket, sagde den tidligere Kristendemokrat med et glimt i øjet.

Aftenens dirigent var folketingsmedlem Hans Kristian Skibby fra Tørring, der er Dansk Folkepartis erhvervs- og vækstordfører. Han kom blandt andet ind på den manglende arbejdskraft i industrien og udfordringen ved mangel på unge mennesker, der vælger en erhvervsuddannelse.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce for Brande Bogen

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul