Ventetiden værd

Der er efterhånden gået mere end 3 år, siden Teaterkompagniet opførte forestillingen ”The Wiz” og to et halvt år siden, de lokale teateramatører tog fat på forberedelserne til ”The Sound of Music”, så om ikke andet kan man sige, at forberedelserne til årets forestilling har været usædvanligt grundige.

Corona-restriktionerne spændte ben for at opføre den klassiske Rodgers & Hammerstein-musical i både 2020 og 2021, men tredje gang er som bekendt lykkens gang, så tirsdag er der derfor endelig premiere på forestillingen, der trods den lange vente- og forberedelsestid ikke er blevet mindre aktuel i mellemtiden.

Det er naturligvis ikke helt fair at lave en egentlig anmeldelse af en forestilling på baggrund af den næstsidste gennemspilning – ”generalprøven på generalprøven”, om man vil – hvor der stadig er en masse småting, der stadig mangler at blive rettet til, men hvis der ellers kommer styr på lydteknikken inden premieren – og selvfølgelig gør der det – kan man roligt indløse billet til Teaterkompagniets opførelse af ”The Sound of Music”.

Der er stærke og sikre sangpræstationer fra start til slut. I den mandlige hovedrolle har Franz Petterson fået godt styr på ”Edelweiss”, der er lidt af en sangmæssig udfordring, når man mest er vant til at synge rock, og på spindesiden bliver der i den grad leveret på højt niveau.

Og hvis alt dette sammen med de som altid flotte kostumer og tidstro kulisser ikke er grunde nok til at tage en tur i Remisen, så er Karina Vester Bentsen som Maria det. Hun spiller rollen med en yndefuld sødme, der – hvis der er den mindste retfærdighed til - peger i retning af opgaver på større scener end Remisen og Skarrild, hvor hun tidligere på året spillede hovedrollen som Sandy i Grease.

Der er premiere på ”The Sound of Music” tirsdag d. 8. november, og forestillingen opføres i alt fem gange, sidste gang lørdag eftermiddag.

Dagen før premieren er der solgt omkring 800 af de i alt ca. 1.000 billetter, der er til rådighed. Klik her, hvis du ønsker at købe billet(ter) til The Sound of Music, og se flere billeder fra forestillingen i galleriet nederst på forsiden.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul