Udendørs fitness-område er blevet hegnet ind

Det udendørs træningsområde, som blev indviet 23. februar, blev hegnet ind i dagene inden pinse, men årsagen er ikke Kristi Himmelfartsweekendens politianmeldte hærværk, oplyser formand for Brande Fitness, Morten Mathiasen. Derimod har foreningen i en tid, hvor alle indendørs træningsfaciliteter er lukket ned på grund af corona-restriktionerne – indtil videre til og med udgangen af juli – ønsket at udvide antallet af udendørs tilbud til medlemmerne kraftigt, oplyser formanden.

Sidst i april åbnede Brande Fitness så småt for de første udendørs træningshold med op til 9 deltagere samt en instruktør, og det er det tilbud, der nu udvides med inddragelsen af det udendørs træningsområde på toppen af bakken mellem Brande Hallerne og Brande Å.

Morten Mathiasen understreger, at indhegningen er midlertidig, og at den desværre i en periode forhindrer andre end medlemmerne af Brande Fitness i at benyttet faciliteterne.

- Men for at vi kan leve op til de retningslinjer, der er givet for at kunne opretholde en høj hygiejnisk standard i forhold til covid-19 er det nødvendigt med indhegningen, forklarer fitness-formanden.

Kommentarer

var det ikke et offentligt træningsområde hvad bilder de sig så ind at indhegne det område, så er det sgu ligemeget om det er midlertidigt

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis