Taget på sengen

Der er givetvis mange andre end Garfield, der har et noget anstrengt forhold til mandage, men i går havde formanden for Røde Kors’ lokalafdeling i Brande, Inge Kristensen, en af de absolut bedre af slagsen.

Kl. halv ni blev hun af sin mand Karl fragtet til Sognegården i den tro, at hun som førstegangsdeltager i et rejseselskab til efteråret skulle foreviges af sognepræst Arne Holst-Larsen, men da hun trådte ind ad døren, blev hun i stedet mødt af familie og den samlede lokale Røde Kors-bestyrelse. Anledningen var, at bestyrelsen havde indstillet Inge Kristensen til at modtage Hendes Majestæt Dronningens Emblem, som kun tildeles frivillige, der har udført et langvarigt og betydningsfuldt arbejde indenfor Røde Kors’ afdelinger.

– Så den har du virkelig fortjent, fastslog hendes bestyrelseskollega Trine E. Kristensen, der agerede majestætens forlængede arm og stod for overrækkelsen af emblemet.

Læs mere om overrækkelsen og baggrunden for tildelingen af hæders-emblemet i Brande Bladet onsdag.

Kommentarer

Hej Inge ! Stor til lykke med hæderen. Det tror vi også du har fortjent, vi har i hvertfald ofte hørt dig omtale dit arbejde for Røde Kors, kunnet høre på dig, at du brænder for sagen. Det er flot. Kærlig hilsen fra Gert og Birthe

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul