Street Art-succes

Tyske Gregor Wosik i færd med de sidste detaljer på sit 3D-værk, der af dommerkomiteen blev valgt som festivalens bedste, ikke mindst fordi han havde formået at indarbejde springvandet på Torvet i motivet.

Arrangørerne, Lions Club Brande, kunne notere sig for en solid succes, da de sidste streger i forbindelse med weekendens stort anlagte Street Art Festival var slået søndag eftermiddag.

Ikke mindst takket være det nærmest tropiske klima, der kunne forlede en til at tro, at man befandt sig under noget sydligere himmelstrøg.

Lions vurderer selv, at mere end 10.000 mennesker har lagt vejen forbi Brande siden festivalens start lørdag formiddag; tallet beror på et skøn, men sikkert er det, at der er blevet taget tusindvis af billeder med både kameraer og mobiltelefoner af de imponerende kunstværker. Faktisk er det den mest effektive måde at betragte den del af værkerne, der er lavet i 3D på.

Dommerne var kommet på noget af en opgave, da en vinder skulle kåres, men valget faldt på tyske Gregor Wosik, der havde formået at få springvandet på Torvet indarbejdet i sit imposante 3D-motiv.

Engelskfødte Matthew May fik hjælp til sit 3D-motiv af lettiske Alina Orav, og deres præstation takserede juryen til 2.-prisen, mens den tyske kopist Marion Ruthardt blev belønnet med 3.-prisen.

Publikumsprisen, der blev uddelt efter afstemning blandt festivalens gæster, gik til italienske Vera Bugatti.

Glæd dig til reportagen fra Danmarks første street art-festival i Brande Bladet onsdag og se mange flere billeder i galleriet nederst på forsiden.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022