Street art i kæmpeformat

Med et 220 kvadratmeter stort 3D street art-kunstværk skaber fire internationale gadekunstnere sammen optakten til årets internationale Street Art-Festival.

Nu slippes kunsten snart for alvor løs igen i Brande. Fra fredag d. 30. juni til søndag d. 2. juli afvikles Danmarks 3. internationale Street Art-festival i byen.

Street Art-festivalen er en folkelig begivenhed med gratis adgang og noget for både store og små, for kunstinteresserede og for folk, der bare gerne vil have en uforglemmelig oplevelse. I løbet af festivaldagene bliver Brande by nemlig omdannet til ét stort kunstværk, og igen i år vil der - udover 15 street art-værker på byens torv og gader - blive malet endnu et spektakulært nyt gavlmaleri. Børnene bidrager også til kunsten med deres egen Børne Street Art-festival, ligesom performancekunstner Bjørn Nørgaard igen i år er i front for det professionelle dommerpanel.

Der bliver fest og glade dage, og det er ikke uden grund, at festivalen de foregående år er blevet en sand publikumsmagnet med ca. 40.000 besøgende. Værkerne vil også i år kunne besigtiges efter festivalen – helt frem til foråret 2018.

Kommentarer

Det er virkelig fantastisk at Brande kan præstere en så stor begivenhed igen og igen med den størrelse byen har, Brande har virkelig nogle ildsjæle der forstår sig på sådant noget som Street Art.
Det er jo med til at sætte Brande på Verdenskortet samt gøre Brande kendt i det ganske land
Et stort tillykke til de personer der kan få de ting til at lykkedes i Brande.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul