Steen Hebsgaard fra Ikast vinder Kultursamarbejdets Kulturpris

Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland uddeler i år Kulturprisen til Steen Hebsgaard fra Ikast.

Samarbejdet består af kulturaktører og kommuner i Herning, Skive, Holstebro, Lemvig, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern, Varde og Struer, og prisoverrækkelsen fandt sted ved den årlige generalforsamling, der blev afholdt 18. april i Skive.

- Jeg er både glad, rørt og beæret. Prisen hviler på et fundament af de frivillige, som jeg har arbejdet sammen med i mange år. Det er dem, der gør, at vi har det kulturliv, vi har i Ikast. Jeg giver lidt af prisen videre til dem, siger Steen Hebsgaard.

At valget faldt på Steen Hebsgaard glæder Annette Mosegaard, der er formand for Børne-, Kultur- og Fritidsudvalget i Ikast-Brande Kommune.

- Vi er stolte over, at Kulturprisen går til en af vores lokale ildsjæle. Jeg kender personligt Steen som en yderst flittig, positiv og idérig person. Han har gennem sit mangeårige virke sat markante aftryk på kulturlivet i Ikast-Brande Kommune. Stort tillykke med prisen, udtaler Annette Mosegaard.

Her ses han sammen med de to kvinder, der står bag nomineringsteksten. Til venstre er det kultur- og spillestedsleder Mette Petrea, og til højre er det Bakkehusets koordinator Anne Sofie Thorsted. Foto: Ikast-Brande Kommune.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul