Golfexperimentarium i Brande Golf Klub

Den 4. maj inviterer Brande Golf Klub og Dansk Golf Akademi til nytænkende golfoplevelser. Under overskriften ”GolfEXperimentarium” inviteres klubbens medlemmer og alle med interesse i golf til en dag med aktiviteter og inspiration til bedre oplevelser med spillet.
Dansk Golf Akademi er landets førende aktør inden for golftræning og –kurser. Og et nyt samarbejde mellem Dansk Golf Akademi og Brande Golf Klub fører nu med sig, at golfspillere i det midtjyske kan stifte bekendtskab med et par af landets mest kompetente trænere.
Deler ud af viden og erfaring
- Vi glæder os rigtig meget til at afholde vores GolfEXperimentarium i Brande Golf Klub, hvor vi i samarbejde med klubbens træner, Christian Hostrup, deler ud af vores viden og erfaring. For os handler det om at skabe en sjov og inspirerende dag, hvor der er plads til alle, siger Brian Akstrup fra Dansk Golf Akademi,
Dagen byder på noget for enhver smag. Området omkring Brande Golf Klub er opdelt i zoner, hvor man kan deltage i mini-kurser, blive inspireret af clinics, opleve hvordan TRX-træning kan give et bedre sving, få viden om den optimale kost på banen, inspiration til course management, ligesom der vil være et område for nybegyndere og børn.
Noget for alle
- Det betyder meget for Brande Golf Klub, at vi sammen med Dansk Golf Akademi kan invitere til en dag, hvor der er plads til alle. Det gælder klubbens medlemmer, mens spillere fra andre klubber også er meget velkomne. Det er samtidig en oplagt mulighed for dem, der overvejer at komme i gang med golf – på den her måde kan de virkelig få en fornemmelse af, hvad golf er, fortæller Christian Hostrup, Brande Golf Klub.
 Dagen indledes med morgenmad i restauranten, hvorefter aktiviteterne starter.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul