Spirrevipperne overtog salen

Tre unge piger imponerede til forårets pop-koncert i Remisen

Af Arne Mariager - 

”Lyse nætter” – man bliver i godt humør bare ved at høre titlen, og måske husker man Albertas specielle, blide stemme, da hun i sin tid sang denne vise.

Forleden aften fik det store publikum (mere end 200 mennesker), der deltog i forårets popkoncert i Remisen i Brande lejlighed til at høre visen igen – i en ny, smuk version, serveret af tre piger i alderen 8- 11 år.

-Vi vil gerne byde velkommen til ”Spirevipperne”, sagde aftenens guide, Jan Glud Østergaard. Og så dukkede tre småpiger i alderen 8-11 år op på scenen. De så lidt blege og meget koncentrerede ud - men så gik de i gang med at synge – og salen jublede. Pigerne var smadder-dejlige både at se og høre på.

Hele aftenen bød på en række flotte optrædener, men Spirrevipperne var de eneste solister, der to gange måtte op på podiet. De havde erobret salen.

Deres præstation var så meget desto mere bemærkelsesværdig, fordi pigerne ikke tidligere har optrådt sammen. Det kommer de sikkert til fremover – for med et større repertoire og lidt træning, har de mulighed for at blive en herlig pigegruppe. Og titlen ”Spirrevipperne” sidder lige midt i skiven. Da de tre småpiger stod foran publikum og sang om de lyse nætter og fuglene, der vender tilbage, var der netop tale om nogle dejlige ”Spirrevipper”.

De tre piger er Astrid Hyldgaard Saaeby, Johanne Hyldgaard Saaeby og Sofie Knud Jepsen.

 

- Vi har aldrig optrådt sammen tidsligere, fortæller Johanne Saaeby. - Men så var der nogen, som spurgte, om ikke vi ville prøve. Og det syntes vi, kunne være sjovt.

- Sådan blev ”Spirrevipperne” til.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul