Små 50.000 til skaterhal

Det ene af Finn Birkelunds to malerier opnåede højeste ”hammerslag” på e-auktionen, men generelt endte alle 8 værker i nogenlunde samme prisleje (mellem 7-10.000 kr. pr. stk.)

I forbindelse med årets Brande Marked 10. juni havde en håndfuld lokale kunstnere doneret en dags arbejde til fordel for planerne om en hal til de lokale skatere, og værkerne er nu blevet solgt på auktion.

Finn Birkelund, Aksel Kror, Lund Dickmann samt Poul og Hans Jürgen Schöbel havde alle indvilget i at lade indtægterne fra salget af dagens kunstneriske udfoldelser i den runde hal mellem rensningsanlægget og den midlertidige skaterbane på Brande Hallernes parkeringsplads tilfalde den nystartede forening Bane7330 Urban Street Zone.

1. juli blev de i alt 8 værker, der blev resultatet af kunstnernes arbejde, så præsenteret for en bredere offentlighed i forbindelse med Street Art-festivalen 1. juli samme sted, som de blev lavet.

Herefter blev værkerne sat på auktion, og formand for Bane7330, Anders Enggaard, oplyser, at de til sammen indbragte 46.800 kr. Penge som foreningen nu kan anvende som startkapital.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen
Bannerannonce Rahbek VVS ApS

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul