Skifter til Dansk Folkeparti

Byrådsmedlem Bruno Ostenfeldt Jensen og tidligere lokalformand Tommy Vestergaard skifter fra Nye Borgerlige til Dansk Folkeparti i Ikast-Brande Kommune

 

Bruno Ostenfeldt Jensen har besluttet at skifte fra Nye Borgerlige til Dansk Folkeparti i byrådet i Ikast-Brande Kommune. Bruno udtaler:

 

"Jeg føler, at Dansk Folkeparti er der, hvor jeg bedst kan se mig selv politisk. Selvom jeg har fået henvendelser fra andre partier, var jeg ikke i tvivl om, at det var det rigtige valg at skifte til Dansk Folkeparti, især efter at Nye Borgerlige sygnede hen. Med Morten Messerschmidt som formand er Dansk Folkeparti igen kommet på rette spor. Og som Ejstrupholmer er det fantastisk, at partiets hovedkontor kommer til at ligge lige i baghaven."

Tommy Vestergaard, tidligere lokalformand og byrådskandidat fra Nye Borgerlige, har også valgt at skifte til Dansk Folkeparti. Han er glad for den modtagelse, han har fået, og de gode snakke, de har haft undervejs og lige siden valgforbundet ved kommunalvalget i 2021. Tommy udtaler:

"Da Nye Borgerliges lokalforening blev opløst og jeg skulle ny orientere mig lokalpolitisk, var Dansk Folkeparti et naturligt valg. Jeg har haft nogle rigtig gode dialoger med Dansk Folkeparti, og jeg er taknemmelig for den varme modtagelse, jeg har fået. Valgforbundet med DF i 2021 gjorde, at Nye Borgerlige fik nok stemmer til et mandat i byrådet, og det har været et godt samarbejde lige siden."

 

Gruppeformand Mikael Würtz er også glad for Brunos og Tommys beslutning og udtaler:

"Vi har haft gode dialoger med både Bruno og Tommy og har haft et rigtig godt samarbejde i byrådet. Jeg er sikker på, at selvom vi er valgt for forskellige partier, så har vi plads til vores forskelligheder, og vi arbejder i samme retning."

 

Partisekretær Simon Vanggaard deler også glæden:

"Med Bruno og Tommy på holdet er vi igen tre mand i byrådet i Ikast-Brande og vi har styrket baglandet. Vi står endnu stærkere frem mod kommunalvalget næste år, og vi får en kanon stærk liste med Bruno, Tommy og de andre gode folk, vi har på holdet. Jeg er meget fortrøstningsfuld på partiet og lokalforeningens vegne."

 

 

På billedet ses Simon Vanggaard, Bruno Ostenfeldt Jensen og Mikael Würtz.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul