Sjælden milepæl nået

Det var lidt af en milepæl, der blev nået på Brande Stadion Kr. Himmelfartsdag, hvor Brandes kompromisløse hardhitter, anfører Jonny Bjørnsholm, som den kun tredje spiller i klubbens 111-årige historie rundede 400 førsteholdskampe.

Og selvom det ikke blev til en sejr i jubilæumskampen, føltes det formentlig som lidt mere end en halv af slagsen: Efter en målløs første halvleg bragte gæsterne fra Herning Fremad - iøvrigt det eneste hold, der har besejret Brande i en turneringskamp i år - sig foran midt i 2. halvleg, og først i det 89. minut lykkedes det Alex Christophersen at udligne, da han fra en position bagest i feltet akrobatisk flugtede Nikolaj Jakobsens hjørnespark i nettet til 1-1.

Da Brandes nærmeste forfølgere, Grindsted, onsdag tabte 0-4 i Lind, betød det uafgjorte resultat, at Brande udbyggede sit forspring i toppen til 6 point med fire spillerunder tilbage.

Læs mere om kampen og 400 kamps-jubilaren i næste uges udgave af Brande Bladet.