Af Tina Malling

Ejstrup/Hærvejen vs. Roskilde Håndbold 31-21

Lørdag bød på underholdende håndbold i Nr. Snede Hallen.

Pigerne var oppe imod nr. 2 i puljen "Roskilde Håndbold" - som skal ud og spille om oprykning til ligaen. Så holdet var opsat på at give dem kamp til sidste fløjt. - Det hele handlede om hvem der kunne trække det længste strå, og hvem der tog førerstokken fra start af.

De 2 trænere Martin Lellek og Daniel Rensch, der har gået på efterskole sammen, havde forinden en dialog med Michael Dam omkring kampens resultat.

Kampen startede med at Roskilde efter 4 minutter var foran 0-3, men så kom vores piger i gang og fik scoret 4 mål i træk. Kampen svingede frem og tilbage og holdene skiftedes til at score og tage føringen. Ved pausen var resultatet 16-15.

I anden halvleg tog det en anderledes drejning, pigerne ville det her. De ville have en sidste sejr sammen i Nr. Snede Hallen, hallen hvor de ikke har tabt en kamp i denne sæson. De spillede en fantastisk god kamp, guidet korrekt fra trænerstaben.

Roskilde fik at føle at det ikke er nemt at spille mod et oplagt jysk mandskab som har troen på det og viljen til at ville det.

En sikker 8 mand på lægterne "Et ALTID medrivende publikum"

Det blev en målrig 2. halvleg og kampen endte 31-21.

I aften mandagt skal holdet op mod ligaholdet Silkeborg-Voel i Ejstrupholm Hallen.