Sikker hjemmesejr

Der er fortsat ikke scoret mod Brande IF's serie 1-mandskab på Brande Stadion i denne sæson.

Lørdag middag var det Ringkøbing, som mange gange tidligere har voldt Brande stort besvær, der skulle forsøge at ændre på det faktum, men det lykkedes heller ikke vestjyderne at passere BIF-keeper Jonas Fløe Sørensen i løbet af de to gange 45 minutter.

I den modsatte ende af banen blafrede netmaskerne til gengæld hyppigt, og opgøret sluttede med en sikker 4-0-sejr til hjemmeholdet, der med sejren fik rettet lidt op på midtugeskuffelsen i Ribe, hvor det blev til et nederlag på 2-3.

Brian Jakobsen scorede værternes enlige mål i 1. halvleg, og efter pausen udnyttede først Søren Antonsen og siden Victor Pold Pedersen og Jonas Østergaard, at gæsterne i to omgange måtte spille i undertal på grund af to gule kort.