Sidste skoledag

Onsdag kunne 9. årgang på Præstelundskolen fejre sidste skoledag ovenpå et mildest talt anderledes skoleår.

I slutningen af januar måtte de forlade deres klasselokaler på skolen, som var blevet ramt af skimmelsvamp i tagkonstruktionen, og først efter en periode som "husvilde" forvist til biblioteket og musikskolen, kunne de - som den eneste årgang i overbygningen - vende tilbage til Præstelundskolen i starten af marts, hvor de har benyttet Ungdomsskolen og faglokalerne i overbygningsfløjen som klasseværelser.

Sidste skoledag blev markeret med underholdning for skolens øvrige elever i Brande Hallerne. Her var der uddeling af diverse priser til årets dit og dat, bl.a. modtog viceskoleleder Søren Brønniche prisen for "årets fail" p.g.a. skimmelsvampen.

- Det er ikke min skyld, lød det fra en trods alt smilende viceskoleleder, der som den eneste af prismodtagerne fik en sort krone på hovedet.

Eleverne havde også filmet parodier af årgangens lærere, der var arrangeret flere forskellige "challenges" mellem lærere og elever, og arrangementet blev sluttet af med en fællessang komponeret til lejligheden med Rikke på keyboard og Abinajah i den vokale forgrund. Og derefter var der vandkamp på bane 7!

Se flere billeder fra sidste skoledag på Præstelundskolen i galleriet nederst på forsiden.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce for Brande Bogen

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul