Sæsonen indledt med målfest

I denne situation lykkes det ikke for Brandes Michael Andersen at få bolden over stregen, men det gjorde det i 2 andre situationer, og dermed var han stærkt medvirkede til, at Brande IF's andethold i serie 4 indledte sæsonen med en storsejr på 8-2 over naboerne fra EIF/NSG.

Det er næppe nogensinde tidligere sket, at temperaturen på græstæppet har oversteget 35 grader, når årets første turneringskamp er blevet spillet på Brande Stadion, men det var tilfældet, da Brande IF's og Ejstrupholm/Nr. Snedes respektive andethold i serie 4 fredag aften tørnede sammen til lokalopgør.

Indtil da havde 2020 udover den fiktive kamp mellem Brande IF og FC Midtjylland i maj måned udelukkende budt på træningskampe, men fredag stod der for første gang i år point på spil.

I 2019 var Brande kun en tabt straffesparkskonkurrence i Kibæk fra oprykning til serie 3, mens EIF/NSG er oprykker fra serie 5 - ganske vist med maximumpoint - så favoritværdigheden lå ubetinget hos hjemmeholdet, der også kun skulle bruge 3 minutter på at bringe sig i front. Målscorer: Mirko Lund.

4 minutter senere udlignede gæsternes Mick Wisamol, da BIF-målmand Daniel Søgård tøvede for længe med at sparke en tilbagelægning fra Lars Schmidt Hansen væk og istedet sparkede den lige ind i benene på den fremstormende EIF/NSG-angriber, hvorefter bolden lige præcis kunne trille over stregen til 1-1.

Et gult kort til gæsternes Sirwan Jawanmiri efter et kvarters spil for en stempling på hjemmeholdets Saurav Sharma blev dyrt for udeholdet, som nåede at komme bagud med 1-4, inden de igen var fuldtallige, bl.a. på et brag af et langskud fra Martin Lorentzen, som trykkede af fra 30 meters afstand.

Stillingen holdt til pausen, men fra 2. halvlegs start sendte hjemmeholdets træner, Kasper Langelund, sin navnebror Kasper Brødsgaard på banen, og en god halv time senere havde han lavet hattrick.

Det første af de 3 mål blev sat ind på et straffespark begået mod ham selv efter få minutters spil af halvlegen, og så betød det mindre, at gæsternes Frederik Mortensen udnyttede en tilsvarende chance i den anden ende af banen to minutter senere,

10 minutter før tid satte en sprudlende Michael Andersen trumf på med sin anden scoring, da han efter flot forarbejde af Benjamin Poulsen gjorde det til slutresultatet 8-2 til Brande uden chance for aftenens travleste EIF/NSG-spiller, målmand Mikkel Kristoffersen.