Så er det tid til østers!

Oysterband

De engelske folkrockere i Oysterband gæstede senest Brande i 2014 og vender nu på utallige opfordringer tilbage med masser af energi, intensitet og spilleglæde.

Det populære engelske folkrock-orkester Oysterband giver koncert i RemisenBrande fredag d. 27. januar. Igen er det musikforeningen branderocker.dk, som i samarbejde med Remisen trækker et af de helt store navne indenfor folkrock til byen.

Oysterband har rødder i den traditionelle keltiske musik – men ikke den fladtrådte, floskelfyldte af slagsen. For de fem musikere drejer det sig om integritet, lidenskab, menneskelige erfaringer og følelser.

I et forrygende samspil fyldt med energi, intensitet og spilleglæde skaber de musik, der giver lyst til at danse, grine, græde eller hoppe af glæde. Sådan ønsker Oysterband at blive husket for deres koncerter, og det er nu lykkedes siden 1978 og har bragt dem verden rundt og på visit i mere end 35 lande. I bagagen ligger også 14 albums samt en række priser.

Samme aften inviterer branderocker.dk sine medlemmer til afterparty, hvor den irske troubadour Tom Donovan endnu engang står for underholdningen.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul