Rock i brunkullene

Green-Hill

Det lokale folk-rockband Green-Hill er blandt de fem navne, man kan opleve ved den første udgave af Søby Klondyke-festival lørdag d. 5. september.

Der kommer masser af kul på, når musikforeningen branderocker.dk lader fem helt eller delvist lokale bands sætte strøm til instrumenter og forstærkere ved nyskabelsen ”Søby Klondyke-festival” lørdag d. 5. september. Mini-festivalen skal afholdes på scenen ved Søby Brunkulsmuseum.

2020 har indtil videre været et temmelig specielt år for de fleste, og ikke mindre for den lokale musikforening branderocker.dk. I januar og februar nåede musikforeningen at afvikle koncerterne med de to cover-bands The Boss og Creedence Tribute samt foredraget med Mikkel Beha Eriksen indimellem, men statsministerens nedlukning af Danmark 11. marts betød også ”fuldt stop” for branderockers resterende forårsprogram.

Nu er der imidlertid tændt et lys for enden af tunnelen for de mange musikhungrende branditter og andet godtfolk (og så må man jo bare med Johnny Madsens ord håbe på, at det ikke er et modkørende tog!): Lørdag d. 5. september har branderocker landet en aftale med fem helt eller delvist lokalt forankrede bands, som fra kl. 15-22 sørger for, at der kommer kul på både på og foran scenen ved Søby Brunkulsmuseum.

De fem bands er Heave, som udspringer af Ikast-Brande Musikskole, Tom Donovan, som har spillet i Brande talrige gange, Lydmur med branderockers webmaster m.m., Daniel Wodarka i front, Green-Hill og Argon Fire, der tidligere var kendt som Born2Rock og før det Checkmates.

Læs mere om Søby Klondyke-festivalen i Brande Bladet onsdag.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen