Penge til kulturen

14. maj fejrer Brande Amatør Orkester 40-års jubilæum med en koncert i RemisenBrande, et arrangement Ikast-Brande Kommunes Kultur- og fritidsudvalg har valgt at støtte med 10.000 kr. (arkivfoto: Mikael Lund).

Ikast-Brande Kommunes Kultur- og fritidsudvalg har haft den store tegnebog fremme i forbindelse med udvalgets seneste møde.

Således bevilgede udvalget 50.000 kr. til afholdelsen af Klassisk Musikfestival 2020 (KMF 336) i perioden fra 31. oktober – 15. november i samarbejde med Herning Kommune.

Nskubib i Nr. Snede fik 15.000 til endnu en omgang verdensmusik; 5 koncerter i alt i løbet af året, hvoraf den første allerede er afviklet. Nskubib havde ansøgt om 18.000 kr., mens Brande Amatør Orkester havde bedt om 15.000 kr. som økonomisk støtte til orkesterets 40-års jubilæumskoncert i RemisenBrande 14. maj.

Også her valgte udvalget at følge indstillingen fra Rasmus Byskov-Nielsen, der er direktør for børn og fællesskaber. Det betyder, at det jubilerende orkester får 10.000 kr. at gøre godt med ved jubilæumskoncerten.

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen