Påskemarked bød på masser af udstillinger

Brandlundparkens påskemarked i Brande blev igen i år et tilløbsstykke. Der blev både handlet og hygget, og vinterens mange hold viste værkerne frem.

Af Astrid Vestergaard -

Brandlundparken i Brande var fredag eftermiddag klædt i gult. Det årlige påskemarked blev afviklet, og mange benyttede det dejlige forårsvejr til at lægge vejen forbi og købe dekorationer, påskepynt, hjemmebag med mere.
I tombolaen kunne man vinde forskellige gevinster og samtidig støtte de fester, der holdes på Brandlundparken. Samtidig kunne man ved påskemarkedet i år se masser af udstillede ting. Der var alt fra store, ophængte og farvestrålende patchwork-tæpper til flotte malerier, ting lavet i trædrejning/træskæring, strikkede strømper og kniplinger til glasgravering og smykker, fremstillet af gamle sølvskeer og sølvknive.
- Det er nyt, at alle vores hold udstiller på påskemarkedet. Det er vi glade for, at de gør, for det giver dem, der kommer, en mulighed for at se, hvad det er, der arbejdes med på holdene vinteren igennem, og måske får de lyst til selv at være med, fortalte aktivitetsrådets formand, Henning Nielsen, som traditionen tro bød velkommen til påskemarkedet og også introducerede musikerne. Det var i år de lokale harmonikaspillere Aksel og Rita Rauff, som stod for den del af arrangementet.
Ingelise Christophersen, ligeledes fra aktivitetsrådet, var en af i alt fem aktive frivillige, som havde fremstillet ikke mindre end 60 forskellige påskedekorationer. Temaet i år var natur, og især birkegrene var brugt til at give dekorationerne et kreativt pift. Skåle, krukker og kander var genbrug.
- Vi begyndte i går, og det er os fem, der har lavet både dekorationerne til boden, pynten på bordene og alle gevinsterne. Vi har hygget os gevaldigt med det. Snakken er gået godt, og vi har ladet os inspirere af hinanden, mens vi stod og arbejdede, fortalte Ingelise Christophersen, da der var en pause i handlerne.
Hvis man ikke får solgt alle dekorationerne, sættes de til salg på Brandlundparken i dagene frem til påske, og Ingelise Christophersen regner med, at man igen i år får totalt udsolgt.

Fototekst:
Brandlundparken i Brande holdt fredag et stort påskemarked. Der var dømt gule farver, påskepynt og dekorationer så langt, øjet kunne se.
Foto: Martin Ravn

Tilføj kommentar

Annoncer

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul