På tur med Team Rynkeby

Torsdag den 2. maj er der mulighed for at komme med Team Rynkeby til Paris – på en måde, hvor alle kan være med. Anny Overgaard fra Team Rynkeby Midt-Vest kommer nemlig på Ruskjærholm og fortæller om Team Rynkeby.

Team Rynkeby er et cykelhold, der hvert år cykler 1.200 km til Paris. Det gør de for at sætte fokus på og samle penge ind til børn med kritiske sygdomme, og senest i 2023 donerede Team Rynkeby mere end 19 mio. kr. til børn med kræft. 80 % af midlerne går til forskning. Det stigende antal danske ryttere og hjælpere, der hvert år engagerer deres familier, netværk og lokalområder og på den måde bringer Børnecancerfonden ud i hele Danmark, har i høj grad givet fonden midler til at styrke den vigtige børnekræftforskning. Takket være målrettet forskning overlever 6 ud af 7 børn i dag deres kræftsygdom, og de danske børnekræftafdelinger er nogle af de bedste i verden. 

Anny har 12 gange deltaget i løbet. Hun fortæller om sine oplevelser: Hvordan forbereder man sig til løbet, hvilke oplevelser bydes der på før, undervejs og efter cykelturen: Hvad sker der efter ankomsten til Paris?

Anny fortæller også, hvad der er den egentlige grund til, at hun første gang bestemte sig for at være en del af Team Rynkeby.

Foredraget begynder kl. 19 og alle er velkomne.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul