Oprykningsjubel i Ejstrupholm

Efter dommerens slutfløjt kunne hjemmeholdets spillere lade champagnepropperne springe og juble over oprykningen til serie 4.

Torsdag spillede EIF/NSG’s serie 5-hold oprykningskamp mod puljens nr. 3, Øster Nykirke. Da holdene mødtes i Vonge, blev det til en sejr på 3-0 til EIF/NSG, og da holdet kun skulle bruge 1 point for at sikre sig oprykning, lignede det en overkommelig opgave.

Men Øster Nykirke kom ud til kampen med knopperne forrest og spillede meget hårdt især i første halvleg, hvilket desværre betød, at EIF/NSG havde 3 skadede spillere efter 20 minutter. Heldigvis var der udtaget 14 mand til dagens kamp, så der kunne fortsat spilles fuldtalligt.

Øster Nykirke kom, på trods af hårdt spil, ikke frem til mange chancer, og det var da også hjemmeholdet, der klarede sig bedst i store dele af kampen. EIF/NSG kunne gå til pausen med en føring på 1-0, målet sat ind af anfører Steffen Jensen.

I løbet af 2. halvleg fik hjemmeholdet cementeret sejren; først blev det 2-0 ved Martin Ritto, og til sidst 3-0 ved Lasse Hedelund.

Holde har hentet 8 sejre og 1 uafgjort med en målscore på 30-6.